1024 Budapest, Retek u. 33-35.
elegedett-paciensek-001

ERDÉLYI ÉRTÉKEK TÁMOGATÁSA

Mindig nagy öröm számunkra, ha Erdély büszkeségei tesznek látogatást optikánkban. A minap Széles Anna erdélyi színművésznővel, a fantasztikus hangú Keresztes Ildikóval és a jóságos Csaba testvérrel töltöttünk el egy rövid időt. Fontosnak tartjuk, hogy az erdélyi értékeket a munkánkkal támogatni tudjuk és mindig családias hangulatú közeget teremtsünk.

DR. PÁLFFY MÁRTA

Megtiszteltetés számunkra, amikor az orvos szakma elhivatott szakemberei választják az Optistlye Optikai Szalont. Egyik legkedvesebb páciensünk, Dr. Pálffy Márta gyermekorvos szívmelengető sorokkal tette még szebbé ezt a novemberi hétfőt, amelyet ezúton is hálásan köszönünk neki! "Az Optistyle Optikai Szalonban a magas szakmaiság és igen magas technikai felszereltség találkozik a barátságos, kedves, segítő kiszolgálással. Még soha nem éreztem ilyen jól magamat vizsgálat közben!" /Dr. Pálffy Márta - gyermekorvos/

elegedett-paciensek-002
elegedett-paciensek-003

KERESZTES ILDIKÓ

A minap Keresztes Ildikó jött el hozzánk, hogy átvegye új szemüvegét. Az általa választott keret formai világában és színeiben is igazán egyedi, amely teljes mértékben visszatükrözi az énekesnő személyiségének sokszínűségét! Drága Ildikó, hálásan köszönjük, hogy ismét az Optistyle Optikai Szalont választottad!

A TINÉDZSEREKNEK IS FONTOS A SZEMÉLYISÉGÜKHÖZ ILLŐ SZEMÜVEG

Boldogsággal tölt el minket, amikor elégedett pácienseink ilyen és ehhez hasonló kedves üzenetekkel ajándékoznak meg minket: “A tinédzsereknek is fontos, hogy megtalálják a személyiségükhöz illő szemüveget napi használatra és sportoláshoz is. Ha a tökéletes szemüveghez nagyon jó bizonyítvány is társul, akkor a szülőket nagyon nagy büszkeség tölti el. A jó bizonyítvány Dávid esetében nem egy átlagos bizonyítványt jelent. A nehéz hetedik osztályban egy olyan eredményt ért el, amit senki másnak nem sikerült elérnie az iskolában, mert a példás magatartás és szorgalom mellé csakis négyes-ötös jegyek párosultak. A kiváló bizonyítványt és tökéletes szemüveget mi egyben kaptuk meg idén, amit az Optistlye Optikai Szalonnak köszönhetünk, ahol mindig a legjobb kiszolgálás mellett a legjobb minőségű szemüveget kaptuk.” Köszönjük szépen a bizalmat és a szívmelengető szavakat! ♥

elegedett-paciensek-004
elegedett-paciensek-005

HÁLÁSAN KÖSZÖNJÜK

Hálásan köszönjük annak a több száz páciensünknek a bizalmat, akik az Optistyle Optikai Szalon mellett döntöttek! Büszkeséggel tölt el minket, hogy minden korosztály megtalálja nálunk a személyiségéhez leginkább illő szemüveget!

CSORDÁSNÉ BORS KATA

A hónapot egyik páciensünk kedves gondolataival szeretnénk zárni, akinek ezúton is hálásak vagyunk a lélekmelengető szavakért! Köszönjük Csordásné Bors Kata! "Kedves Klári és a Szalon dolgozói! Mindig is a legnagyobb elégedettséggel járok a Szalonban és az elkészült szemüveg(ek) is mindig kifogástalanok. Hozzáteszem, hogy a szakértelmen túl, a szeretetteljes légkör és a nagyfokú humánum is oly mértékben sajátja a Szalonnak és Nektek, ott lévőknek, hogy az ember nem is menne máshova, ha ilyen szolgáltatásra lenne szüksége. Köszönöm, illetve köszönjük, hogy vagytok és örülünk nagyon Neked, Nektek. Szívélyesen üdvözlünk Benneteket."

elegedett-paciensek-006
elegedett-paciensek-007

MINDEN GENERÁCIÓ

Az Optistyle Optikai Szalonban igyekszünk arra törekedni, hogy minden generáció tagja megtalálja a számára tökéletes szemüveget. A klasszikus eleganciát képviselő pácienseink és a trendeket hűen követő vásárlóink is kedvükre válogathatnak a luxusmárkák széles szemüvegkínálatából, amellyel szalonunk rendelkezik. Nagy szeretettel várjuk Önt nyitvatartási időben, illetve az Ön idejéhez igazodva előre egyeztett időpontokban is.

FELEMELŐ ÉRZÉS

Felemelő érzés látni, hogy van, aki 12 év elteltével is hozzánk tér vissza az Optistyle Optikai Szalonba! Köszönjük Lászlónak a lélekmelengető szavakat! “Kedves Klára! Visszajöttem 12 év után, mert az akkori szemüvegeimet is Klára csinálta, és csak elalváskor vettem le, annyira hozzám nőttek. A mostani új – Varilux S 4D –szemüvegeim felpróbálásakor ugyanaz az érzés fogott el, mint 12 éve. Nem éreztem, hogy szemüveget viselek, úgy éreztem, mintha a szememmel látnék ilyen jól és élesen. Köszönöm az érzést. Dr. Gieger László”

elegedett-paciensek-008
elegedett-paciensek-009

HÁLÁSAK VAGYUNK

Hálásak vagyunk, hogy pácienseinknek a legmodernebb technológiával, valóban személyre szabott szemüvegeket tudunk készíteni. Meghatódva olvastuk Mideczkiné Szalai Mária őszinte levelét, akinek ezúton is nagyon köszönjük, hogy az Optistyle Optikai Szalont választotta! “Kedves Klári! Kicsi gyermekkorom óta viselek szemüveget, mondanom sem kell, rengeteget csúfoltak is miatta. Sok évtizedet kellett várnom, mire tényleg szép kereteket viselhettem.

POZITÍV GONDOLATOK

Hálásan köszönjük a pozitív gondolatokat kedves pácienseinknek, akik minket tiszteltek meg bizalmukkal, amikor szemüvegvásárlásra került sor. Amennyiben már Ön is járt nálunk és szívesen megosztaná tapasztalatait, boldogok lennénk, ha a Vélemények fülre kattintva megírná gondolatait az Optistyle Optikai Szalonnal kapcsolatban. Ha még nem járt nálunk, várjuk szeretettel Budapest szívében egy előre egyeztetett időpontban!

elegedett-paciensek-010
elegedett-paciensek-011

MAGYARORSZÁG EGYETLEN MŰVÉSZOPTIKÁJA

Az Optistlye Optikai Szalon amellett, hogy Magyarország egyetlen művészoptikájaként működik már hosszú évek óta, még valamiben más társaihoz képest. Fontosnak tartjuk, hogy az erdélyi értékeket a munkánkkal támogatni tudjuk és egy olyan meghitt közeget teremtsünk, ahol a határon túli magyarság is otthon érezheti magát. A falakon erdélyi művészek képei díszelegnek és szakavatott kollégáink is erdélyi származásúak. Hálásak vagyunk, hogy optikai szalonunk egy kézzel fogható célt hordoz, kiegészülve a szemüvegkészítés mesterségével.

FONTOS A SZÉPSÉG ÉS A NŐIESSÉG A SZEMÜVEGVÁLASZTÁS SORÁN

A fiatal hölgyek számára is fontos a szépség és a nőiesség a szemüvegválasztás során, csakúgy, mint a trendek követése, valamint az egyediség. Az Optistyle Optikai Szalon a fiatalabb generáció igényeit is szem előtt tartva alakítja kínálatát, hogy minden korosztály megtalálja a hozzá leginkább illő szemüveget. Válogasson Ön is exkluzív szemüvegkereteink között szemüvegstylistunk segítségével az Önnek legalkalmasabb időpontban!

elegedett-paciensek-012
elegedett-paciensek-013

VARILUX XCLUSIVE 4D

A Varilux Xclusive 4D olyan teljes mértékben személyre szabott szemüveglencse, amely a szemüvegkeret paramétereinek figyelembevétele mellett a szemüvegviselési szokások mérését (eyecode) és a közelre tekintési szokások mérését (NVB) is tartalmazza, így széles látóteret és éles látást biztosít viselője számára karnyújtásnyi távolságon belül is. Büszkék vagyunk, hogy Varilux Mesteroptikaként pácienseink a leginnovatívabb technológiával készült lencsékkel ellátott szemüvegekkel térhetnek haza! Szeretettel várjuk Önt minden hétköznap az Optistyle Optikai Szalonban, hogy elkészítsük az Önhöz leginkább illő szemüveget!

HÁLÁSAK VAGYUNK

Ezekért a pillanatokért érdemes élni! Hálásak vagyunk, hogy mi is hozzájárulhattunk szaktudásunkkal, hogy Csaba testvér gyermekei jól lássanak! 😊 Köszönjük a vidám fotót!

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

SZEMÜVEGEINK CSAKÚGY RAGYOGNAK

A szemüvegeink csakúgy ragyognak Csordásné Bors Kata és párja mosolyának kíséretében! Hálásak vagyunk, hogy minket választottak!

LEGFEJLETTEBB TECHNOLÓGIA

Az Optistyle Optikai Szalonban arra törekszünk, hogy a legfejlettebb technológiát ötvözzük a divatos megjelenéssel. Ezért kedves vendégeinknek, akiknek fontos az exkluzív megjelenés, a Transitisons Signature szemüveglencséinket ajánljuk figyelmükbe, amelyek több színben is elérhetőek. A lencsék különlegessége, hogy beltérben átlátszók, míg a külső helyszíneken fényre sötétedve fokozatosan felveszik az Ön által választott színt.

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek-017

X generáció

Az X generáció tagjai a felgyorsult mindennapokban tökéletes és egyénre szabott megoldásokat keresnek, így szemüvegüktől és látszerészüktől is ezt várják el. A Diplomata magazin e havi számában az Optistyle Optikai Szalonban végzett legmodernebb szemmérésről, valamint az egyéni "szemreszabott" lencsékről és üvegekről olvashatnak. Megtiszteltetés, hogy ebben a nagy múltú lapban az Optistyle Optikai Szalont ajánlják. Látogassa meg mesteroptikánkat, hogy elkészíthessük az Ön szeméhez és személyiségéhez illő szemüvegét! Kérjük, egyeztessen időpontot, hogy kellő időt szánhassunk Önre!

NYÁRI DARINKA

Örömmel tölt el bennünket, hogy olyan tehetséges színészek is az Optistyle Optikai Szalont választják, mint például Nyári Darinka, aki a Madách Színház művészeként kápráztatja el a nézőket. Köszönjük a bizalmat!

elegedett-paciensek-018
elegedett-paciensek-019

Hálásak vagyunk, hogy a részesei lehettünk!

Köszönjük Csaba testvérnek, hogy helyet kaphattunk a 2018-as naptárában, és a kedves szavakat is, amellyel megemlékezett a magnificat.ro oldalán a nálunk töltött pillanatokról. „Istennek legyen hála, hogy ilyen sok nagyszerű ember él ezen a földön.... Katica lányunkkal eljöttünk Magyarországra, a gondviselő jóságos Isten elvezetett egy híres szemorvoshoz, ki megvizsgálta a nagy lányt alaposan, aztán került egy nagyszerű optikus is ki szemüveget is megcsinálja! A gyereket kézről kézre adták, adják önzetlenül és a végeredmény, a csatolt kép alapján önmagáért beszél!! A teljes bejegyzést ide kattintva nézheti meg.

KOZMA VIKTÓRIA

A bájos Kozma Viktória járt nálunk az Optistyle Optikai Szalonban, akinek nagy megtiszteltetésünkre, mi készíthettük el az első progresszív lencsével ellátott szemüvegét. Kedves páciensünknek elsősorban a vezetéshez kellett egy olyan szemüveg, amivel egyaránt jól látja a műszerfalat és a lámpákat is. A 4D szemmérésnek köszönhetően, Vikinek egy egyedi lencsét készítettünk az általa választott keretbe, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra. Nagy örömünkre szolgált, amikor láttuk, hogy Viki az új szemüvegébe vezetett haza tőlünk. :) Hálásan köszönjük drága Viki, hogy minket választottál és reméljük, hogy az új szemüveggel hozzájárulhatunk a kényelmes vezetéshez. ♥

elegedett-paciensek-020
elegedett-paciensek-021

DR. VÁMOS LÁSZLÓNÉ

Dr. Vámos Lászlóné igazságügyi főtanácsos asszony járt nálunk a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének alapítója és örökös tiszteletbeli elnöke, aki az Optistyle Optikai Szalon etikettjét a következőképpen fogalmazta meg: Belépve a szalonba, szembetűnő az elegancia, ami fogadja a vendégeket. Már a külsőség is sugallja és kifejezi a páciens felé azt a szakmai hozzáértést és igényességet, amely bizalmat ébreszt benne. A progresszív szemüveget készíttető olyan színvonalú ellátásban részesül, ami feltételezi az optometrista magas szintű szaktudását. Simó Klára az Optistyle Optikai Szalon tulajdonosa a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének támogató tagja hosszú évek óta. Ahhoz, hogy valamely szakember sikereket érjen el az üzleti életben, annak folyamatosan foglalkoznia kell az üzleti élet illemszabályaival is, ahol nem nő és férfi viszonylatában nézzük a dolgokat, hanem a hivatali rang és beosztás az elsődleges szempont.

BARABÁS BOGI

Nagy megtiszteltetés számunkra, hogy a Barabás család mindig minket választ, ha szemüvegkészítésről van szó. "Az Optistyle-ban készült az én szemüvegem, valamint a férjemé is és mivel maximálisan elégedettek vagyunk Klári munkájával, így nem volt kérdés, hogy a lányunknak is innen választunk szemüveget." Bogi egy korához illő trendi szemüvegkeretet választott, amelyet egyedi lencsékkel egészítettünk ki. Hálásak vagyunk a kedves szavakért és továbbra is nagy szeretettel várjuk a Barabás család minden tagját, valamint kedves pácienseinket, akiknek fontos a tökéletes látásélmény.

elegedett-paciensek-022
elegedett-paciensek-023

TALYÁN ANDREA

Egyik kedves páciensünk egy szívhez szóló üzenettel lepett meg minket, amelyért nagyon hálásak vagyunk! Engedjék meg, hogy megosszuk Önökkel! “A szem a lélek tükre, melyet egy tökéletes szemüvegkeret ragyogóan kiemel, harmóniát teremtve kifejez bennünket, meghatározza az ember arcát. A megfelelő viselet kiválasztásához idő, türelem, fegyelem és rengeteg figyelem kell, melyek mindegyikét megkaptam Tőled exkluzív szalonodban. Szívből köszönöm a különös odafigyeléssel és maximális profizmussal számomra elkészített szemüveget. IMÁDOM! Olyan mintha rajtam sem lenne, szabadidős programokon már szinte nem is használok kontaktlencsét, szívesebben hordom a szemüvegem. Az üzleti életben is elegánsan képviseli személyemet, figyelem felhívó, de nem kirívó, élethelyzetektől függetlenül pedig egyaránt elismerő dicséreteket, bókokat zsebelek be szeretett szemüvegemnek köszönhetően. “ Köszönjük drága Talyán Andrea, hogy bearanyoztad a napunkat lélekmelengető soraiddal!

SZÉLES SZEMÜVEGKERET KÍNÁLAT

Az Optistyle Optikai Szalonban széles szemüvegkeret kínálattal várunk minden kedves pácienst, hogy megtalálják a számukra legideálisabb formát. A bájos Cseh Nóri egy kerek változat mellett döntött, amely abszolút tökéletes választás!

elegedett-paciensek-024
elegedett-paciensek-025

ÚJ NAPSZEMÜVEG

"Nem is volt kérdés, hogy Klárinál választom ki az új napszemüvegem. A klasszikus, egyszerű fazonoktól a modernebb, vagány darabokig sok szemüveg közül választhattam. Klári türelemmel és őszinte odafigyeléssel segített megtalálni azt az elegáns, feltűnő darabot, amilyenre vágytam. Nagy örömmel viselem, köszönöm!" Köszönjük drága Békeffy Magdolna Zsófia, hogy az Optistyle Optikai Szalont választottad! Szeretettel várunk legközelebb, ahogyan minden kedves régi és új páciensünket is!

SZÁNTAI JANCSÓ ANIKÓ

Szántai Jancsó Anikónak - az Igazgyöngy blog oldal írójának - nemrégen készítettük el az új szemüvegét, amivel egyszerre két problémát is sikerült megoldanunk. Egyrészről a tökéletes látás érdekében egyedi lencsékkel egészítettük ki a szemüvegét, másrészről egy speciális keretbe foglaltuk, hogy a lencse könnyedén felhajtható legyen. Ez azért volt különösen fontos, mert Anikó szereti magát sminkelni, de precíz vonalakat csak akkor tudunk húzni, ha jó a látásunk. Viszont szemüvegen keresztül, ez nehezen kivitelezhető. Nagyon örültünk, hogy tudtunk Anikónak segíteni és ezúton is szeretnénk megköszönni a kedves szavakat neki! ♥ Az Optistyle Optikai Szalonban nekünk az a fontos, hogy megtaláljuk minden hozzánk érkező kedves páciensünknek a legkiválóbb megoldást, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapjaikat. Szeretettel várjuk Önöket is Varilux Mesteroptikánkban a Széll Kálmán tértől néhány percnyire!

elegedett-paciensek-026
elegedett-paciensek-027

KOZMA LEONÓRA

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy számtalan olyan vendégünk van, aki már hosszú idők óta az Optistyle Optikai Szalont választja, ha szemüvegkészítésről van szó. A drága Kozma Leonóra is egy ilyen kedves páciensünk, akinek a minap adtuk át legújabb szemüvegét. A kiváló Varilux szemüveglencsék egy modern fekete-fehér keretben kaptak helyet, amely tökéletesen illett Leonóra aznapi elegáns szettjéhez. Hálásan köszönjük Leonóra, hogy ismét minket választottál! ♥ Szeretettel várjuk minden régi és leendő páciensünket szemüvegszalonunkban!

25 éve hűséges páciensünk

Kozma Gyuláné Ica már több mint 25 éve hűséges páciensünk. Egy pár napja unokájával, Bálinttal tért be hozzánk, hogy elkészítsük neki is a tökéletes szemüveget. Nagy örömmel tölt el bennünket, hogy a jövő generációjának életében az Optistyle Optikai Szalon fontos szerepet tölthet be. Hálásak vagyunk azoknak a szülőknek és nagyszülőknek, akik bizalmukkal megtisztelnek minket és, ha gyermekeikről, vagy éppen unokáikról van szó: MINKET VÁLASZTANAK szemüvegválasztás esetén. Köszönjük! ♥

elegedett-paciensek-028
elegedett-paciensek-029

Varilux X4D lencsék

Klári optikájában gyönyörű szemüvegekre leltem. Négy különböző stílusú szemüvegkeretet választottam, amelyekbe Varilux X4D lencsék kerültek. Nagyon örülök az új szemüvegeknek, hiszen véleményem szerint a tökéletes megjelenés a részletekben rejlik. Főként elegáns stílusú darabokra esett a választásom, de egy extravagánsabb fekete szemüvegkeret is helyet kapott a kollekciómban. Az egyik kedvencem a napszemüveggé alakítható változat. A hagyományos szemüveg a sötétített lencsékkel ellátott előtéttel egy egyszerű mozdulattal napszemüveggé változtatható. Praktikus és modern! :) Még egyszer köszönöm a csodás szemüvegeket!

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!