1024 Budapest, Retek u. 33-35.

Crizal Prevencia - réteg

A Crizal Prevencia egy olyan felületkezelési mód, amely megóvja a szemet a káros ibolya-kék fénnyel szemben, továbbá 100%-os védelmet nyújt az UVA és UVB sugarak ellen. Por taszító, valamint víz lepergető tulajdonsága révén könnyebbé teszi a mindennapos szemüvegviselést.

A fény különböző hullámhosszokból tevődik össze, egy részük káros lehet a szemre. Mint az ultraibolya fény, közismertebb nevén az UV sugárzás és az ibolya kék fény. A kék fény tartományán belül két típust különböztetünk meg.Türkiz-kék fény, amely elengedhetetlen az egészségünkhöz és a káros ibolya kék fény, közel az UV sugarak tartományához. Kutatások alapján az ibolya kék fény a retinára legkárosabb fény, ami a retina sejtek fokozatos károsodásához vezet.

Bizonyos szemüveglencsék azonban segíthetnek az emberi szem védelmében a káros fénysugárzás ellen. Az Eye Protect System lencsék egyedülálló beépített szűrőrendszerrel védik szemünket a káros sugaraktól. Ez a rendszer a fényelnyelés alapelvén működik, így hatékonyan nyelik el a káros kék fényt, valamint az UVA és UVB sugarakat.

Az Eye Protect System lencsék olyan speciális fényelnyelő molekulákat tartalmaznak, amelyek képesek beazonosítani és megszűrni a káros ibolya-kék fény hullámhosszait, miközben a hasznos türkizkék fényt átengedik. A lencsék így optimális védelmet nyújtanak a retina sejtek elváltozása ellen.

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!