1024 Budapest, Retek u. 33-35.

OptiStyle Optikai Szalon

Budapest szívében, a Széll Kálmán tértől néhány percnyire található művész optikánkban nagy hangsúlyt fektetünk a családias hangulat megteremtésére, ahol a korszerű innovációs technológia és a művészet egyszerre találkozik.

Az erdélyi értékek szalonunkban mindenhol kivétel nélkül jelen vannak.

Hálásak vagyunk, hogy ezáltal is egyedülálló optikaként lehetünk jelen.

"Az Optistyle Optikai Szalonban megteremtettük azt a miliőt, ahová szívesen jönnek az emberek, időt szánunk egymásra, és ez merőben más szakmai színvonalú munkát tesz számunkra lehetővé, a páciensek pedig kellemesen érzik magukat nálunk. Ez jelenti számomra a legtöbbet.” – vallja Simó Klára szalonvezető.

A külső megjelenés mellett az Optistyle Optikai Szalonban azt szeretnénk, hogy a pácienseink jól érezzék magukat, szívesen töltsenek el itt időt, ezáltal újra kialakulhasson az a bizalmi viszony, amely régebben a páciens-optikus kapcsolatot jellemezte.

Minden kedves páciensünk számára egyedi időpontot biztosítunk. Varilux Mester Optikaként fontosnak tartjuk, hogy pácienseink számára az optikai piacon elérhető legmodernebb szemmérési technológiát biztosítsuk.

Optikánk egyike azon néhány magyarországi szalonnak, ahol 4D szemmérésre van lehetőség. Különleges Visioffice X berendezésünk segít a tökéletesen személyre szabott szemüveglencse elkészítésében az Ön szemének, arcának, testtartásának és szemmozgásának adatait felmérve, valamint a választott keret tulajdonságait figyelembe véve. A mérés segítségével, egy forradalmi technológiai eljárással egyedi progresszív lencsét készítünk Önnek, amellyel újra tökéletes látásélményben lesz része.

Az Optistyle Optikai Szalonban az a célunk, hogy élmény legyen a szemüvegválasztás.

Szeretettel várjuk az Optistyle Optikai Szalonban egy Ön által választott időpontban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ KATTINTSON IDE!

Simó Klári OptiStyle Optikai Szalon

Simó Klára

az Optistyle Optikai Szalon tulajdonosa

Simó Klára messziről indult, erdélyi származású, első képesítését is ott szerezte. Majd, amikor 1990-ben Budapestre került, az ország első és egyetlen optikai szalonjában helyezkedett el a Váci utca szomszédságában. Ekkoriban az optikus üzletek jellemzően kicsi, zsúfolt helységekben voltak, nagy különbség volt a szökőkutas, kristálytükrös szalon. A szalonnak néhány éven belül a vezetője lett, majd később a Szent István körúti, Víg Színházzal szemben lévő Optirex optika vezetését vette át. Itt 15 évet töltött, közelebbről megismerte a színészvilágot, kedvessége, figyelmes kiszolgálása miatt szájról szájra járt a híre. Több ismert személyiség, közéleti szereplő is állandó páciense lett.

2011-ben új fejezet kezdődött az életében, régi álmát valósította meg, amikor Budapest második kerületében saját optikát nyitott. Nem volt kérdés, hogy a szalonban régi szenvedélye a zene is helyet kap majd, így született meg az Optistyle Optikai Szalon, ahol naponta felcsendül a zongoraszó. Hitvallása és célja, hogy mindenki számára elérhetővé tegye a személyes és egyben magas szintű optikai szolgáltatást, hogy élmény legyen a szemüvegválasztás.

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!