1024 Budapest, Retek u. 33-35.

GYIK

OptiStyle Optikai Szalon

Miért kell viselni progresszív lencsét?

40 éves kor felett a szem fokozatosan elveszíti természetes alkalmazkodóképességét, az apró betűk összemosódnak és az olvasnivalót egyre távolabb kell tartanunk a szemünktől, hogy élesen láthassuk. Ez egy teljesen természetes folyamat, amely előbb-utóbb mindenkinél bekövetkezik. Presbyopiának nevezzük. Szerencsére erre a problémára már van megoldás. A látáskorrekció legkorszerűbb módja 40 év felett a multifokális (progresszív) szemüveg, amelyet több mint 50 éve a piacvezető Essilor fejlesztett ki Varilux márkanéven. Ez az első olyan szemüveglencse, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt. A Varilux Xclusive 4D szemüveglencse kényelmesebbé teszi a mindennapokat, valamint növeli a munkavégzés hatékonyságát, hiszen az egyes fókuszpontok közötti váltásoknál azonnal éles képet mutat.

Miben más a Varilux Xclusive 4D szemüveglencse a hagyományos progresszív lencséhez képest?

A Varilux Xclusive 4D lencse az első olyan szemüveglencse, amely éles képet biztosít minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt, a hagyományos multifokális lencsékkel szemben látható választó vonal nélkül. A Varilux Xclusive 4D olyan teljes mértékben személyre szabott szemüveglencse, amely a szemüvegkeret paramétereinek figyelembevétele mellett a szemüvegviselési szokások mérését (eyecode) és a közelre tekintési szokások mérését is tartalmazza, így széles látóteret és éles látást biztosít viselője számára karnyújtásnyi távolságon belül is.

OptiStyle Optikai Szalon
OptiStyle Optikai Szalon

Milyen előnyökkel jár a Varilux Xclusive 4D szemüveglencse viselése?

Egy lépésben megoldja az összes látási problémát, hiszen választóvonal nélkül biztosít tökéletes látásélményt karnyújtásnyi távolságon belül és kívül egyaránt. Összetettségének köszönhetően nem kell váltogatni a szemüvegét a különböző távolságokra, hiszen a Varilux Xclusive 4D lencse minden távolságra éles képet mutat, így téve könnyebbé a mindennapokat.

Van garancia?

Az Optistyle Optikai Szalon örök garanciát vállal a Varilux Xclusive 4D lencsékre.

OptiStyle Optikai Szalon
OptiStyle Optikai Szalon

Miért az Optistyle Optikai Szalon?

  • Az Optistyle Optikai Szalonban elsődleges célunk, hogy a szemüvegválasztást élménnyé tegyük kedves pácienseink számára.
  • Ehhez megteremtettünk egy olyan miliőt, ahol elegáns és diszkrét környezetben, választhatja ki az Önhöz leginkább illő szemüveget.
  • Tisztában vagyunk szoros időbeosztásával, ezért naptárához igazodva, előre egyeztetett egyedi időpontokban is szeretettel várjuk Önt.
  • Amennyiben hozzánk érkezik, parkolóhelyet biztosítunk, hogy Önnek csak a szemüvegválasztással kelljen foglalkozniuk.
  • Varilux Mester Optikaként az optikai piacon elérhető leginnovatívabb multifokális szemüveget készítjük el az Ön számára.

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!