1024 Budapest, Retek u. 33-35.
szakmai események

MAGYAR SZEMORVOSTÁRSASÁG RETINA SZEKCIÓJÁNAK KONGRESSZUSA 2017.

OPTIKA HUNGARY 2017 ÜNNEPÉLYES MEGNYITÓJA

szakmai események
szakmai események

MAGYAR KONTAKTOLÓGIAI TÁRSASÁG X. TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAMA ÉS KONGRESSZUSA

A MAGYAR OPTIKUS IPARTESTÜLET 2014 SZEPTEMBER 14-ÉN MEGVÁLASZTOTT ELNÖKSÉGE

szakmai események
szakmai események

MAGYAR KONTAKTOLÓGIAI TÁRSASÁG VII. TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAMA ÉS KONGRESSZUSA

A MAGYAR SZEMORVOSTÁRSASÁG 2014. ÉVI KONGRESSZUSA

szakmai események
szakmai események

MAGYAR KONTAKTOLÓGIAI TÁRSASÁG VI. TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAMA ÉS KONGRESSZUSA

NÉHÁNY SZAKMAI ESEMÉNY, AHOL KÉPVISELTETTÜK MAGUNKAT:

szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események

NEMZETKÖZI OPTIKAI SZAKKIÁLLÍTÁS ÉS KONFERENCIA 2013. MÁRCIUS 23-24.

CHIVAS LUXURY CLUB YEAR-END PARTY 2012.12.12.

szakmai események
szakmai események
szakmai események
szakmai események

HONG KONG OPTICAL FAIR 2012

2012. november elején rendezték meg Hongkongban a Hong Kong Optical Fair szakkiállítást és vásárt, amelyen hazánkat két magyar optikus egyikeként, Simó Klára képviselte.

A hongkongi optikai szakkiállítás, ellentétben az európai szakkiállítások többségével, nem elsősorban a divattrendek bemutatására szolgál, itt a legnagyobb gyártók vannak többségében jelen, akik a legújabb termék- és gyártási trendeket, innovációkat mutatják be.

A kiállítás a Hong Kong Trade Centerben került megrendezésre. Ez a hatalmas épületegyüttes az ázsiai termékgyártók és az európai, amerikai vállalatok kedvelt találkozóhelye, számtalan különböző témájú nagy vásár helyszíne.

A csarnokban már kora reggeltől nagy a nyüzsgés, van olyan cég, aki nem csak termékeket és alapanyag mintákat hoz magával, ezúttal például egy komplett gyártósor is kiállításra került. Érdekes volt látni, hogy a szalonok polcain lévő keretek milyen utat járnak be, amíg mi Magyarországon kézbe vehetjük és a vevőknek ajánljuk őket.

VACSORA A FŐHERCEGI HÁZASPÁRRAL

Nagy megtiszteltetés volt számomra, hogy a Professional Women Association (PWA) által szervezett vacsorán együtt lehettem Habsburg Eilika Főhercegnővel és Habsburg György Főherceggel a Sofitel-ben.

szakmai események
szakmai események

MAGYAR KONTAKTOLÓGIAI TÁRSASÁG V. TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAMA ÉS KONGRESSZUSA

szakmai események

MAGYAR SZEMORVOSTÁRSASÁG 2012. ÉVI KONGRESSZUSA

2012-04-26

Az idei évben is a jól bevált helyszínen, Siófokon a Hotel Azúrban rendezzük éves kongresszusunkat. Olyan témában várjuk részvételüket, amely mindennapi munkánk fontos része. Az idei főtéma az „Interdiszciplináris kutatás és betegellátás a szemészetben”, ami rámutat szakmánk sokrétűségére és a társszakmákban való mély beágyazottságára. Várjuk a témával kapcsolatos előadások, poszterek és kurzusok bejelentését.

Az előző évek hagyományaihoz híven az idén is meghívtuk a Magyar Szemorvostársaság minden szekcióját, valamint a Magyar Gyermekszemészek és Strabológusok Társaságát és a Magyar Kontaktológiai Társaságot is. A pénteki napon kerül sor az osztrák és magyar ARVO társult szervezetek (AARVO-HARVO) közös ülésére, ahol a tavalyi, igen sikeres ausztriai közös rendezvény után nyugati szomszédaink a magyar kutatókkal együtt mutatják be eredményeiket. A színes programban a péntek esti bankett interdiszciplináris fórumával új hagyományt szeretnénk teremteni a szakmánkon kívüli, egyszerre komoly, de mégis játékos kitekintésre: az idei és egyben első Ophthalmologia Nocturna meghívott előadója Szollár Lajos professzor, a Semmelweis Egyetem Kórélettani intézetének korábbi igazgatója.

Nagy örömünkre szolgál, hogy az idei évben megújult és reményeink szerint aktívan fog működni a Magyar Szemorvostársaság honlapja (www.szemorvostarsasag.hu). Idén először a honlapon keresztül on-line is fel lehet tölteni a konferencia összefoglalókat, de akinek az email-en keresztüli beküldés egyszerűbb, az idén ez az út is még nyitva áll. A honlapot és a hozzá tartozó hírlevelet szeretnénk olyan megbízható információs háttérré formálni, amely a Szemorvostársaság minden tagjának naprakész és érdekes, szakmai és társasági információkkal szolgál.

Bízunk benne, hogy Siófok és a Balaton a tavalyihoz hasonlóan az idei évben is kiváló összhangját fogja adni a pihenésnek és a szakmai feltöltődésnek, ahol megvitathatjuk a hétköznapjainkat befolyásoló szakmai kérdéseket és a legújabb tudományos eredményeket, amelyek együttesen szolgálják betegeink életminőségének jobbá tételét.

Találkozzunk Siófokon 2012. június 7-9. között!

Forrás / Lapszám: Magyar Szemorvostársaság | 2012 | Tartalom

szakmai események
szakmai események

2012.03.24. LÁTSZERÉSZ SZAKMAI NAP

A Magyar Optikus Ipartestület tisztelettel meghívja Önt és munkatársait a 2012. március 24-én megrendezendő Látszerész Szakmai Napra, melynek meghatározó mottója a beszerzés és továbbképzés.
Helyszín: Lurdy Ház – Konferencia és Rendezvényközpont
Cím: 1097 Budapest, Könyves Kálmán krt. 12-14. (Lágymányosi hídhoz közel a pesti oldalon)
A rendezvény nyitva tartása: 10-18 óra

A Látszerész Szakmai Nap lehetőséget kínál Önöknek a legújabb termékek megismerésére, megvásárlására, sikeres üzleti kapcsolatok építésére.

  • Optikai lencsemegmunkáló gépek bemutatása
  • Szemüvegkeret, napszemüveg és kontaktlencse újdonságok megismerése
  • A rendezvény kiemelt programja a pontgyűjtő szakmai előadások.

A tagság részéről már korábban is megfogalmazódott igények alapján az idén elsősorban a látszerész szakmát érintő anyag és áruismeret témakörében szervezünk szakmai programot. Az előadások 15-20 percben,a következő témákban, mint pl.: modern szemüvegkeret alapanyagok és megmunkálása, adaptálási lehetőségek ( pl.: mire figyeljünk a műanyag keretnél, milyen fémötvözetek jellemzik a modern kereteket…), modern szemüveglencse alapanyagok (mit milyen keretbe és hogyan csiszoljunk be) és megmunkálási lehetőségek.

A rendezvény zártkörű, csak előzetes vagy a helyszínen történő regisztrációval látogatható. A regisztrációs lap a honlapunkról letölthető lesz a programok véglegesítésével (2012.03.01-től).

A kiállítók cégek névsora és az előadások tematikája hamarosan megtalállható lesz honlapunkon.

Minden szakmában dolgozót hívunk és várunk a Látszerész Napra

BAUSCH & LOMB 2012.03.10.

szakmai események
szakmai-esemenyek

MAGYAR KONTAKTOLÓGIAI TÁRSASÁG IV. TOVÁBBKÉPZŐ TANFOLYAMA ÉS KONGRESSZUSA 2012. SZEPTERMBER 11.

Optikai Magazin – szakmai konferencia

CONGRESUL SOCIETATII DE LENTILE DE CONTACT SIBIU-5-7 NOIEMBRIE 2010

A román kontaktológiai társaság 2010 november 5-7 között rendezte meg a továbbképző tanfolyamát és kongresszusát.

A képen láthatóak:
Dr. Végh Mihály Ph.D., habil. egyetemi docens
Simó Klára
Csicsák Zsolt
Dr.Véghné Szántó Alíz

szakmai események
szakmai események

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!