1024 Budapest, Retek u. 33-35.

10 évesek lettünk!

Hatalmas mérföldkőhöz érkeztünk, hiszen az Optistyle Optikai Szalon, immáron 10 éve a 45 év feletti pácienseink Mester Optikája. Ez alatt az idő alatt számos örömteli pillanattal gazdagodtunk, amelyek napról-napra értékesebbé tették munkánkat.

Boldogsággal tölt el bennünket, hogy amit 10 éve megálmodtunk, az Önöknek hála, sikeres. Köszönjük a bizalmat és a szeretetet, amellyel megajándékoztak minket az elmúlt években!
Hálásak vagyunk mindenért!

Az Optistyle Optikai Szalon a 45 év feletti páciensek Mester Optikája.

varilux mester optika optistyle optikai szalon

Az Optistyle Optikai Szalon 2024-ben is elnyerte az Essilortól a Varilux Mester Optika címet! Különösen fontos számunkra ez a kitüntetés, hiszen többek között ez igazolja, hogy kedves pácienseinknek kizárólag magas minőségű és a legfejlettebb technológiával készült szemüveglencséket ajánljuk, így garantálva a legmagasabb szintű kiszolgálást minden vásárlónk számára. Köszönjük!

Célunk, hogy élmény legyen a szemüvegválasztás.

Beregszász Olga - színművésznő

“Az Optistyle Optikai Szalon a béke és a nyugalom szigete, amelyet Klári gyönyörű zongorajátéka tölt meg élettel. Egy igazi kulturális szalon kedves emberekkel, ahova az ember bizalommal tér vissza minden alkalommal.”

Beregszászi Olga

színművésznő
Beregszász Olga - színművésznő

“Asztalosmesterként a minőség elkötelezettje vagyok. Ez alól nem kivétel a szemüvegem sem. Szakmai körülményeim miatt, a speciális multifokális üveg lencsés szemüveget hosszú évek óta az Optistyle Optikai Szalon készíti nekem teljes megelégedésemre. Köszönöm Klárinak hogy a közeli, és távoli látásom egyaránt tökéletes, és így a hétköznapok feladatait könnyebben tudom teljesíteni.”

Lauthán Attila

asztalosmester
Beregszász Olga - színművésznő

Köszönet Simó Klárának, az Optistyle vezetőjének a körültekintő szemvizsgálatért, az szakmai precizitásáért és maximalizmusáért, a legmagasabb minőségű technika használatáért, a szemüvegkeret kiválasztásában nyújtott elengedhetetlen segítségéért! Nem utolsó sorban a testi- és lelki kényeztetésért, amelyet a személyes zongorajáték nyújtott, és az a a finom kávé a csodaszép hollóházi porcelán csészékben... Külön köszönet és hála a Jóistennek, hogy egy olyan kiváló optikus szakembert vezérelt az utamba, mint Simó Klára, akivel a közös sors és a közös gondolkodás révén személyes barátságot is köthettem!"

Józsa Judit

 
Beregszász Olga - színművésznő

“Klári optikájában gyönyörű szemüvegekre leltem. Négy különböző stílusú szemüvegkeretet választottam, amelyekbe Varilux X4D lencsék kerültek. Nagyon örülök az új szemüvegeknek, hiszen véleményem szerint a tökéletes megjelenés a részletekben rejlik. Főként elegáns stílusú darabokra esett a választásom, de egy extravagánsabb fekete szemüvegkeret is helyet kapott a kollekciómban. Az egyik kedvencem a napszemüveggé alakítható változat. A hagyományos szemüveg a sötétített lencsékkel ellátott előtéttel egy egyszerű mozdulattal napszemüveggé változtatható. Praktikus és modern! Még egyszer köszönöm a csodás szemüvegeket!”

Váradi Veronica

 

További véleményekért kattintson ide!

Simó Klári

„Szeretettel ajánlom minden kedves páciensemnek a Varilux Xclusive 4D szemüveglencsét. Pontosan tudom milyen, amikor a látás a kor előrehaladtával veszít élességéből. Rengeteg szemüveglencsét tettem próbára, míg végül rátaláltam a világ vezető multifokális lencséjére, amely tökéletes látásélményt biztosít minden távolságra. Több évtizedes tapasztalattal a hátam mögött kijelenthetem, hogy a Varilux Xclusive 4D szemüveglencse mind esztétikailag, mind a technikai paramétereket figyelembe véve a legmagasabb minőségben biztosítja a kiváló látásélményt.”

Simó Klára
az OptiStyle Optikai Szalon tulajdonosa

Tudjon meg többet a Varilux Xclusive 4D lencséről!

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!