1024 Budapest, Retek u. 33-35.

Varilux Xclusive 4D szemüveglencse minden távolságra

Varilux Mester Optikaként küldetésünk a tökéletes látás, ezért kedves pácienseinknek a hagyományos látásvizsgálaton túl, az optikai piacon elérhető legfejlettebb integrált mérési rendszer, a Visioffice X segítségével 4D szemmérést is végzünk. Szalonunk egyike azon néhány magyarországi optikának, ahol elérhető ez a legmodernebb technológiával történő vizsgálat. Az innovatív mérésnek köszönhetően a vizsgálat során nincs szükség fizikai beavatkozásra.

A Visioffice X készülék interaktív rendszerének köszönhetően, a páciens számára élménnyé válik a szemmérési folyamat. A vizsgálat során megállapítjuk az olvasótávolságot, valamint lemérjük szemének egyedi kódját, így az Ön egyedi tulajdonságaihoz és életviteléhez tudjuk alakítani a szemüveglencsét. Egy kiválasztott keret segítségével öt paramétert vizsgálunk, amelyek alapján pontos képet kapunk az Ön keretviselési szokásairól és fiziológiai tulajdonságairól. A mérési eredmények után megtervezzük és elkészítjük az Ön egyedi Varilux Xclusive 4D szemüveglencséjét, amely a szemmagasságát, valamint arcának és tekintési szokásainak valamennyi tulajdonságát figyelembe veszi.

Ahogy mindenkinek van egy domináns keze, amelyet cselekvés során elsődlegesen használ, ugyanúgy meghatározható a domináns szem is. A 4D szemmérésnek köszönhetően megismerjük az Ön domináns szemét is, ami azért fontos, mert erre a szemre optimalizáljuk szemüveglencséjét.

Így készül el az Ön egyedi szemüvege.

A Varilux Xclusive 4D szemüveglencse minden távolságra tökéletes látásélményt biztosít, amely viselése új szintre emeli látását.

Miben hoz ez Önnek változást?

  • Közelre, köztes távolságra és távolra egyaránt élesen lát, átmenetek nélkül
  • Széles látóteret biztosít torzítások nélkül
  • A lencse alapszerkezetének újratervezésével a Nanoptix gyakorlatilag megszünteti a hinta effektust, hogy Ön mozgás közben is egyensúlyban érezze magát.

Miért válassza a Varilux Xclusive 4D szemüveglencsét?

A Varilux Xclusive 4D lencse az első olyan szemüveglencse, amely éles képet biztosít minden távolságra: közelre, munkatávolságra (számítógép előtt) és távolra egyaránt. A Varilux X Series szemüveglencse megoldást nyújt a mai modern életforma látással szemben támasztott kihívásaira.

A felgyorsult világ megváltoztatta a látással kapcsolatos elvárásokat: több feladatot végzünk egyszerre (multitasking) és gyorsan váltogatunk azok között, így kiemelt szerep jut a karnyújtásnyi távolságon belül történő feladatvégzésnek. Erre kínálnak megoldást a Varilux X széria lencsék, amelyek szélesebb látóteret és éles képet biztosítanak karnyújtásnyi távolságon belül is.

A Varilux Xclusive 4D olyan teljes mértékben személyre szabott szemüveglencse, amely a szemüvegkeret paramétereinek figyelembevétele mellett a szemüvegviselési szokások mérését (eyecode) és a közelre tekintési szokások mérését is tartalmazza, így széles látóteret és éles látást biztosít viselője számára karnyújtásnyi távolságon belül is.

varilux-xclusive

Egészítse ki egyedi Varilux Xclusive 4D szemüvegét Transitions fényre sötétedő réteggel!

Élvezze a modern technologia adta előnyöket, hiszen így egyetlen szemüveggel 4 különálló szemüveget helyettesíthet. A Varilux Xclusive 4D szemüveg Transitions fényre sötétedő réteggel párosítva tökéletes lástásélményt biztosít olvasáshoz, középtávolságra és távolra, valamint a szem egészségét megóvva, napszemüvegként is funkcionál.

1+1 AJÁNLAT

Válasszon egy Varilux Xclusive 4D szemüveglencsével ellátott szemüveget és most megajándékozzuk egy másikkal is. Egy klasszikus megjelenésű keretet a mindennapokra és egy extravagánsabb változatot a különleges alkalmakra.
Minden hölgynek és úrnak szeretettel ajánljuk figyelmébe ezt a páratlan lehetőséget, hiszen a hagyományos formák és színek mellett, egy lendületesebb árnyalat vagy egy különleges formavilágú szemüveg, sokkal frissebbé, üdébbé tudja tenni a megjelenést!
*Részletekről érdeklődjön személyesen optikai szalonunkban, vagy telefonon a +3620-438-8468 -os telefonszámon!

1-1ajanlat

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!