1024 Budapest, Retek u. 33-35.
elegedett-paciensek-001

ERDÉLYI ÉRTÉKEK TÁMOGATÁSA

Mindig nagy öröm számunkra, ha Erdély büszkeségei tesznek látogatást optikánkban. A minap Széles Anna erdélyi színművésznővel, a fantasztikus hangú Keresztes Ildikóval és a jóságos Csaba testvérrel töltöttünk el egy rövid időt. Fontosnak tartjuk, hogy az erdélyi értékeket a munkánkkal támogatni tudjuk és mindig családias hangulatú közeget teremtsünk.

DR. PÁLFFY MÁRTA

Megtiszteltetés számunkra, amikor az orvos szakma elhivatott szakemberei választják az Optistlye Optikai Szalont. Egyik legkedvesebb páciensünk, Dr. Pálffy Márta gyermekorvos szívmelengető sorokkal tette még szebbé ezt a novemberi hétfőt, amelyet ezúton is hálásan köszönünk neki! "Az Optistyle Optikai Szalonban a magas szakmaiság és igen magas technikai felszereltség találkozik a barátságos, kedves, segítő kiszolgálással. Még soha nem éreztem ilyen jól magamat vizsgálat közben!" /Dr. Pálffy Márta - gyermekorvos/

elegedett-paciensek-002
elegedett-paciensek

KERESZTES ILDIKÓ

A minap Keresztes Ildikó jött el hozzánk, hogy átvegye új szemüvegét. Az általa választott keret formai világában és színeiben is igazán egyedi, amely teljes mértékben visszatükrözi az énekesnő személyiségének sokszínűségét! Drága Ildikó, hálásan köszönjük, hogy ismét az Optistyle Optikai Szalont választottad!

FELEMELŐ ÉRZÉS

Felemelő érzés látni, hogy van, aki 12 év elteltével is hozzánk tér vissza az Optistyle Optikai Szalonba! Köszönjük Lászlónak a lélekmelengető szavakat! “Kedves Klára! Visszajöttem 12 év után, mert az akkori szemüvegeimet is Klára csinálta, és csak elalváskor vettem le, annyira hozzám nőttek. A mostani új – Varilux S 4D –szemüvegeim felpróbálásakor ugyanaz az érzés fogott el, mint 12 éve. Nem éreztem, hogy szemüveget viselek, úgy éreztem, mintha a szememmel látnék ilyen jól és élesen. Köszönöm az érzést. Dr. Gieger László”

elegedett-paciensek-008
elegedett-paciensek-009

HÁLÁSAK VAGYUNK

Hálásak vagyunk, hogy pácienseinknek a legmodernebb technológiával, valóban személyre szabott szemüvegeket tudunk készíteni. Meghatódva olvastuk Mideczkiné Szalai Mária őszinte levelét, akinek ezúton is nagyon köszönjük, hogy az Optistyle Optikai Szalont választotta! “Kedves Klári! Kicsi gyermekkorom óta viselek szemüveget, mondanom sem kell, rengeteget csúfoltak is miatta. Sok évtizedet kellett várnom, mire tényleg szép kereteket viselhettem.

POZITÍV GONDOLATOK

Hálásan köszönjük a pozitív gondolatokat kedves pácienseinknek, akik minket tiszteltek meg bizalmukkal, amikor szemüvegvásárlásra került sor. Amennyiben már Ön is járt nálunk és szívesen megosztaná tapasztalatait, boldogok lennénk, ha a Vélemények fülre kattintva megírná gondolatait az Optistyle Optikai Szalonnal kapcsolatban. Ha még nem járt nálunk, várjuk szeretettel Budapest szívében egy előre egyeztetett időpontban!

elegedett-paciensek-010
elegedett-paciensek

SZEMÜVEGEINK CSAKÚGY RAGYOGNAK

A szemüvegeink csakúgy ragyognak Csordásné Bors Kata és párja mosolyának kíséretében! Hálásak vagyunk, hogy minket választottak!

NYÁRI DARINKA

Örömmel tölt el bennünket, hogy olyan tehetséges színészek is az Optistyle Optikai Szalont választják, mint például Nyári Darinka, aki a Madách Színház művészeként kápráztatja el a nézőket. Köszönjük a bizalmat!

elegedett-paciensek-018
elegedett-paciensek-021

DR. VÁMOS LÁSZLÓNÉ

Dr. Vámos Lászlóné igazságügyi főtanácsos asszony járt nálunk a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének alapítója és örökös tiszteletbeli elnöke, aki az Optistyle Optikai Szalon etikettjét a következőképpen fogalmazta meg: Belépve a szalonba, szembetűnő az elegancia, ami fogadja a vendégeket. Már a külsőség is sugallja és kifejezi a páciens felé azt a szakmai hozzáértést és igényességet, amely bizalmat ébreszt benne. A progresszív szemüveget készíttető olyan színvonalú ellátásban részesül, ami feltételezi az optometrista magas szintű szaktudását. Simó Klára az Optistyle Optikai Szalon tulajdonosa a Magyar Protokollosok Országos Egyesületének támogató tagja hosszú évek óta. Ahhoz, hogy valamely szakember sikereket érjen el az üzleti életben, annak folyamatosan foglalkoznia kell az üzleti élet illemszabályaival is, ahol nem nő és férfi viszonylatában nézzük a dolgokat, hanem a hivatali rang és beosztás az elsődleges szempont.

KOZMA VIKTÓRIA

A bájos Kozma Viktória járt nálunk az Optistyle Optikai Szalonban, akinek nagy megtiszteltetésünkre, mi készíthettük el az első progresszív lencsével ellátott szemüvegét. Kedves páciensünknek elsősorban a vezetéshez kellett egy olyan szemüveg, amivel egyaránt jól látja a műszerfalat és a lámpákat is. A 4D szemmérésnek köszönhetően, Vikinek egy egyedi lencsét készítettünk az általa választott keretbe, amely látható választóvonal nélkül biztosít éles képet minden távolságra. Nagy örömünkre szolgált, amikor láttuk, hogy Viki az új szemüvegébe vezetett haza tőlünk. :) Hálásan köszönjük drága Viki, hogy minket választottál és reméljük, hogy az új szemüveggel hozzájárulhatunk a kényelmes vezetéshez. ♥

elegedett-paciensek-020
elegedett-paciensek-023

TALYÁN ANDREA

Egyik kedves páciensünk egy szívhez szóló üzenettel lepett meg minket, amelyért nagyon hálásak vagyunk! Engedjék meg, hogy megosszuk Önökkel! “A szem a lélek tükre, melyet egy tökéletes szemüvegkeret ragyogóan kiemel, harmóniát teremtve kifejez bennünket, meghatározza az ember arcát. A megfelelő viselet kiválasztásához idő, türelem, fegyelem és rengeteg figyelem kell, melyek mindegyikét megkaptam Tőled exkluzív szalonodban. Szívből köszönöm a különös odafigyeléssel és maximális profizmussal számomra elkészített szemüveget. IMÁDOM! Olyan mintha rajtam sem lenne, szabadidős programokon már szinte nem is használok kontaktlencsét, szívesebben hordom a szemüvegem. Az üzleti életben is elegánsan képviseli személyemet, figyelem felhívó, de nem kirívó, élethelyzetektől függetlenül pedig egyaránt elismerő dicséreteket, bókokat zsebelek be szeretett szemüvegemnek köszönhetően. “ Köszönjük drága Talyán Andrea, hogy bearanyoztad a napunkat lélekmelengető soraiddal!

SZÁNTAI JANCSÓ ANIKÓ

Szántai Jancsó Anikónak - az Igazgyöngy blog oldal írójának - nemrégen készítettük el az új szemüvegét, amivel egyszerre két problémát is sikerült megoldanunk. Egyrészről a tökéletes látás érdekében egyedi lencsékkel egészítettük ki a szemüvegét, másrészről egy speciális keretbe foglaltuk, hogy a lencse könnyedén felhajtható legyen. Ez azért volt különösen fontos, mert Anikó szereti magát sminkelni, de precíz vonalakat csak akkor tudunk húzni, ha jó a látásunk. Viszont szemüvegen keresztül, ez nehezen kivitelezhető. Nagyon örültünk, hogy tudtunk Anikónak segíteni és ezúton is szeretnénk megköszönni a kedves szavakat neki! ♥ Az Optistyle Optikai Szalonban nekünk az a fontos, hogy megtaláljuk minden hozzánk érkező kedves páciensünknek a legkiválóbb megoldást, amellyel megkönnyíthetjük a mindennapjaikat. Szeretettel várjuk Önöket is Varilux Mesteroptikánkban a Széll Kálmán tértől néhány percnyire!

elegedett-paciensek-026
elegedett-paciensek-027

KOZMA LEONÓRA

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy számtalan olyan vendégünk van, aki már hosszú idők óta az Optistyle Optikai Szalont választja, ha szemüvegkészítésről van szó. A drága Kozma Leonóra is egy ilyen kedves páciensünk, akinek a minap adtuk át legújabb szemüvegét. A kiváló Varilux szemüveglencsék egy modern fekete-fehér keretben kaptak helyet, amely tökéletesen illett Leonóra aznapi elegáns szettjéhez. Hálásan köszönjük Leonóra, hogy ismét minket választottál! ♥ Szeretettel várjuk minden régi és leendő páciensünket szemüvegszalonunkban!

Borzasi Hajnalka

“Hálásan köszönöm imádom a szemüvegemet! Neked köszönhető Klára, végre meglett az igazi látásom, bár merre is nézzek e lencsék minden távolságra tökéletes látást adnak! Köszönöm! Számomra ez hatalmas boldogság, mert éveken keresztül nem találtam meg a számomra megfelelő szemüveget.. Eddig! Köszönöm!”

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek-029

Varilux X4D lencsék

Klári optikájában gyönyörű szemüvegekre leltem. Négy különböző stílusú szemüvegkeretet választottam, amelyekbe Varilux X4D lencsék kerültek. Nagyon örülök az új szemüvegeknek, hiszen véleményem szerint a tökéletes megjelenés a részletekben rejlik. Főként elegáns stílusú darabokra esett a választásom, de egy extravagánsabb fekete szemüvegkeret is helyet kapott a kollekciómban. Az egyik kedvencem a napszemüveggé alakítható változat. A hagyományos szemüveg a sötétített lencsékkel ellátott előtéttel egy egyszerű mozdulattal napszemüveggé változtatható. Praktikus és modern! :) Még egyszer köszönöm a csodás szemüvegeket!

Szilágyi Mariann

"Kedves Klári! Nagyon szépen köszönöm a szép új szemüveget és örülök, hogy járhattam a gyönyörű szalonodban! Jó érzés ismét élesebben látni a világot!"

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Józsa Judit

“Köszönet Simó Klárának, az Optistyle vezetőjének a körültekintő szemvizsgálatért, az szakmai precizitásáért és maximalizmusáért, a legmagasabb minőségű technika használatáért, a szemüvegkeret kiválasztásában nyújtott elengedhetetlen segítségéért! Nem utolsó sorban a testi- és lelki kényeztetésért, amelyet a személyes zongorajáték nyújtott, és az a a finom kávé a csodaszép hollóházi porcelán csészékben... Külön köszönet és hála a Jóistennek, hogy egy olyan kiváló optikus szakembert vezérelt az utamba, mint Simó Klára, akivel a közös sors és a közös gondolkodás révén személyes barátságot is köthettem!"

Borbély Isabelle

"KÖSZÖNÖM, KLÁRI A SZEMÜVEGET, mely ennél már nem is lehet tökéletesebb. A kimagasló szaktudásodat, a végtelen türelmedet, a kivételes bánásmódot,melyben minden egyes alkalommal részesítettél. A kedvességet, szeretetet, melytől bensőséges hangulatúvá válik minden veled való találkozás. Ez teszi igazán exkluzívvá a különleges ízléssel berendezett szalonodat. Páratlan élmény ott lenni! Örülök, hogy ismerhetlek!”

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Köszönet Simó Klárának

“Köszönet Simó Klárának, az Optistyle vezetőjének a körültekintő szemvizsgálatért, az szakmai precizitásáért és maximalizmusáért, a legmagasabb minőségű technika használatáért, a szemüvegkeret kiválasztásában nyújtott elengedhetetlen segítségéért! Nem utolsó sorban a testi- és lelki kényeztetésért, amelyet a személyes zongorajáték nyújtott, és az a a finom kávé a csodaszép hollóházi porcelán csészékben... Külön köszönet és hála a Jóistennek, hogy egy olyan kiváló optikus szakembert vezérelt az utamba, mint Simó Klára, akivel a közös sors és a közös gondolkodás révén személyes barátságot is köthettem!"

Széplakyné Barta Erzsébet

"Kedves Klára! Köszönöm Neked, hogy ismét élmény lett az olvasás! S, ami igazán lényeges, számomra bebizonyosodott:...”jól csak a szívével lát az ember!” Hatalmas ölelés!” Hálásan köszönjük a szívmelengető szavakat kedves páciensünknek és kívánjuk, hogy sok örömet leljen még az új szemüveg viselésében!”

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Hálásak vagyunk

“Hálásak vagyunk a pozitív üzenetekért, amelyek szépen sorakoznak az Optistyle Optikai szalon vendégkönyvébe. Sokat jelent számunkra, hogy kedves pácienseinknek valóban élménnyé tudjuk tenni a szemüvegválasztást! "

Beregszászi Olga művésznő

"Az Optistyle Optikai Szalon a béke és a nyugalom szigete, amelyet Klári gyönyörű zongorajátéka tölt meg élettel. Egy igazi kulturális szalon kedves emberekkel, ahova az ember bizalommal tér vissza minden alkalommal.”

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Úgy érzi az ember, hogy hazaérkezik

"Kedves Klári! Köszönjük a kedves és szakszerű segítséget. Nagyon jó hangulatú a bolt, úgy érzi az ember, hogy hazaérkezik.”

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Lauthán Attila

Asztalosmesterként a minőség elkötelezettje vagyok. Ez alól nem kivétel a szemüvegem sem. Szakmai körülményeim miatt, a speciális multifokális üveg lencsés szemüveget hosszú évek óta az Optistyle Optikai Szalon készíti nekem teljes megelégedésemre. Köszönöm Klára Simó-nak hogy a közeli, és távoli látásom egyaránt tökéletes, és így a hétköznapok feladatait könnyebben tudom teljesíteni.

Csordásné Bors Kata

Ezeket a csodás fotókat kaptuk egy nagyon kedves páciensüktől! Hálásan köszönjük a bizalmat Csordásné Bors Katának, aki két szemüveget is választott az Optistyle Optikai Szalonból. Az általa választott szemüvegkereteket egyedi fényre sötétedő Varilux Xclusive 4D lencsékkel egészítettük ki, hogy tökéletes látásélményt és maximális kényelmet biztosítsanak számára a mindennapok során. Az új generációs fényre sötétedő lencsék védelmet nyújtanak az UV és az ibolya-kék fény ellen. Még egyszer köszönjük a vidám hangulatú képeket!

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

“Az Optistyle Optikai Szalon egy rendkívül hangulatos hely. Amikor az ember belép, úgy érzi, végre megérkezett. Klára nagyon kedves, közvetlen volt már az első alkalommal is. Látszik, hogy a szakmája egyben a hivatása is. Szakértői szemével sikerült egy klassz szemüvegkeretet találni, amit azóta is szívesen viselek. Azóta ha arra járok, mindig benézek hozzá.”

"Ez az izgalmasan irizáló szemüveg a karácsonyi ajándékom a férjemtől. Ahogy felpróbáltam a keretet, tökéletesen illeszkedett az arcomhoz. Kedves Klári, köszönöm a szakértelmed és a kedvességed! Edina!"

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Visszatérő kedves páciensünk, a drága Poteczki Ildikó nemrég járt nálunk az Optistyle Optikai Szalonban, hogy új szemüveget készítsünk számára. Hálásan köszönjük a végtelen bizalmat és ezt a csodás fotót!

Stafira Zsuzsa

"Klárika! Ezzel a szemüveggel egészen szokatlan dolgokat veszek észre: például most, az adventi időszakban, hogy szüntelen boldogság árad felém és belőlem. Szemlélhetem vele magam és másokat. Ez egy csodás képzeletbeli "látásjavító" szemüveg is. Köszönöm! Barátsággal: Stafira Zsuzsa"

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Kálmán Katalin és Kálmán István

“Az Optistyle Optikai Szalonban alapos vizsgálat után közösen választottuk ki a rengeteg márkás, divatos és klasszikus keret közül a hozzám legjobban illőt. A szemüvegválasztás jó hangulatban telt Klára zongora játéka kíséretében. A szemüvegem elkészülése után 2 napra rá, elutaztunk. Fantasztikus élmény volt, hogy nem kellett fel-lecserélni a szemüvegemet, mert egyaránt élesen láttam közelre és távolra. Ezer köszönet érte!”

Gibárszki Ákos

“Kedves Klári! Ezúton szeretném megköszönni a klassz,egyéniségemhez leginkább igazodó szemüveget, melyet villámgyorsan ámbár páratlan szakértelemmel és baráti kiegészítéssel készítettél számomra.
Kívánok Neked tovább sikereket, és jó egészséget!
Köszönettel:
Gibárszki Ákos”

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Hatvany Viktória

Egy fantasztikus helyen jártam ma. Hisz egy izgalmas közös munka előtt állunk! Hihetetlen, de elvarázsolt a hely. Itt a festészet, a zene, a finom elegancia összesimul a szakmai profizmussal. Példaértékű. Csak ajánlani tudom az Optistyle optikai szalont!

Tea, csoki, zongorajáték

"Kedves Klári! Ilyen kedves, hangulatos kiszolgálásban még nem igen volt részem. Tea, csoki, zongorajáték. Köszönöm! Nagyon szép és igényes az üzlet. Élmény itt válogatni."

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Viola-Nemrava Ditta

"Kedves kiszolgálás,
stílusos termékek,
profi szakértelem."

Bozsik Ágnes

"A Szalon és annak tulajdonosa egyedi stílust és a legmagasabb színvonalat képviseli."

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Hamarosan beköszönt a báli szezon

Hamarosan beköszönt a báli szezon és ilyenkor a szebbnél-szebb estélyik és öltönyök mellett, az elegáns ékszerek is előkerülnek. Az Optistyle Optikai Szalonban a színskála szinte minden árnyalatában talál nálunk szemüvegkeretet a luxus designerek aktuális kollekciójából, amelyek tökéletes kiegészítői lehetnek a gyönyörű ruhakölteményeknek.

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Galiger Judit

A " véletlennek" köszönhetem, hogy az Önök üzlete előtt sétáltunk és megismerkedtünk azon a napon.
Évek óta problémát okozott, hogy bár állandóan kerestem, újabb és újabb szemüveget készítettem, egyik sem oldotta meg maradéktalanul a problémámat. Most nagyon elégedett vagyok. Nem kell cserélgetnem a szemüvegeket, minden helyzetben és távolságra jól látok vele. Nem is reméltem, hogy ilyen hamar megszokom. Ismerőseim pedig őszintén dicsérték, szerintük illik az egyéniségemhez. A siker titka az Önök szakértelme, kedves, türelmes, pontos munkája.
Köszönöm: Galiger Judit
Galiger Judit az Etnia Barcelona keretét viseli

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Csirke Katának és kedves lányának készítettünk szemüveget nemrégen. Hálásan köszönjük, hogy az Optistyle Optikai Szalont választották! Sok örömet kívánunk az új szemüvegekhez!

 

Klárikám, továbbra is remek a lencse az OptiFog réteggel. Nagyon köszönöm, hogy ajánlottad nekem. Bizony, ha így haladunk, kell még a maszk sokáig, úgyhogy én is csak ajánlani tudom mindenkinek. Puszi nektek. Vigyázzatok magatokra.

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Büszkeséggel tölt el bennünket, hogy Domokos László, az erdélyi származású magyar színművész is az Optistyle Optikai Szalont választotta. Hálásan köszönjük!

 

Kedves páciensünk számára kettő Varilux Xclusive 4D lencsével ellátott szemüvegkeretet is készítettünk. Az egyik pár lencse egy letisztult fehér keretet kapott, míg a második egy extravagáns lilás árnyalatú változatot. Mindkettő csodásan áll kedves páciensünknek! Hálásan köszönjük PaulovitsZsuzsannának, hogy az Optistyle Optikai Szalont választotta!

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Hatalmas megtiszteltetés számunkra, hogy Dr. Molnos Dániel, a MABISZ főtitkára, újra az Optistyle Optikai Szalon mellett döntött. Hálásak vagyunk, hogy új, Varilux Xclusive 4D lencsével ellátott szemüvegeinek elkészítésével minket bízott meg. Az Osztrák Köztársasági Arany Érdemrenddel kitüntetett főtitkár amellett, hogy régi jó barátunk, erdélyi születésű, így a szemüvegválasztás során, ahogy máskor is, hamar édes otthonunkra terelődött a beszélgetés.

 

"Már tinédzser korom óta hordok szemüveget.Volt, hogy egyenesen utáltam, aztán megszoktam. Olyan is előfordult, hogy kényelmes volt, de nem annyira szép és divatos. Most végre megtaláltam azt a helyet, ahol nem kell kompromisszumot kötnöm. Nyugodt szívvel ajánlom mindenki számára az Optistyle Optikai Szalont! Az eredmény magáért beszél! Az Optistyle az a hely, ahol az esztétika, a divat és a professzionalizmus találkozik. Köszönök mindent Klári!" Hálásan köszönjük Dessislava Dimitrovanak a kedves szavakat! Örömmel tölt el bennünket, hogy nálunk találta meg a személyiségéhez leginkább illő szemüveget.

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Hálásan köszönjük Szemán Zoltánnak a szívmelengető szavakat! Örömmel tölt el bennünket, hogy az Optistyle Optikai Szalon mellett döntött! Kedves gondolataival még szebbé tette a hétfőnket!

 

Hálásak vagyunk, hogy kedves Hárs Klárit pácienseink között tudhatjuk. Több Ő számunkra! Egy drága barát, aki odaadóan támogat minket és lélekmelengető szavaival, nap mint nap megtölti a szívünket szeretettel! Hálásan köszönjük a jóságát!

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

5. Hálásan köszönjük a kedves gondolatokat drága páciensünknek, Tóth Mártának.

Méhész Mónika

"Azt mondják a szem a lélek tükre. Nagyon fontos, hogy vigyázzunk a szemünk "fényére". E tekintetben hálás vagyok Klárinak, hogy jó kezekben tudhatom a látásom. Bizonyos kor felett már szükséges lehet a szemüveg viselete. Klári szalonjában mindig találok olyan típust, amely egyedi és különleges számomra."

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Kubik Erika

"Első multifokális szemüvegemet vásároltam náluk- és mivel többektől hallottam, hogy nagyon nehéz volt megszokniuk ezt a típusú szemüveget-voltak fenntartásaim.
Köszönhetően a Klári “csodamasinájának”, és a legmagasabb minőségű Varilux lencséknek, első perctől kezdve tökéletesen látok vele közelre, távolra egyaránt, anélkül, hogy folyton cserélgetnem kellene a szemüvegeket, és semmilyen problémám nem volt a hozzászokásnál.
Két modellt választottam (ebben is nagy segítségemre voltak, mert a választék hatalmas) egy elegánsabbat, és egy sportosabbat, amelyre egy napszemüveg előtétet is fel lehet csatolni egy pillanat alatt. Így már napsütésben sem akadály az éleslátás. A kiszolgálás pedig elvárásokon felüli volt. Köszönöm Klári, hogy segítségeddel kitisztult a világ"

Kajtár Izabella

"Köszönöm az Optistyle Optikai Szalon nyújtotta ritka kiváló ügyfélélményt. Itt tényleg érzem, hogy fontos vagyok. Azt a családias és szeretetteljes légkört, amit Simó Klára tud maga körül létrehozni, mindezt ötvözve a minőség iránti tántoríthatatlan igényességével, ezt érdemes lenne egyetemeken tanítani a jövő nemzedékének.”

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Budai László

Hálásan köszönjük Budai Lászlónak, a Misszió Tours Utazási Iroda alapítójának és ügyvezető igazgatójának, valamint kedves fiának, hogy az Optistyle Optikai Szalon mellett döntöttek, amikor szemüvegválasztásra került a sor.

Talyán Andrea

Hálásan köszönjük Talyán Andreának, hogy már sokadik alkalommal az Optistyle Optikai Szalont tiszteli meg bizalmával! Sokat jelent számunkra, hogy hűséges pácienseink között tudhatjuk csodálatos személyét.

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Vargáné Böbe

Hálásan köszönjük Vargáné Böbe kedves Páciensünknek, hogy amikor szemüveg választásra került a sor, az Optistyle Optikai Szalon mellett döntött. Szerintünk csodásan áll ez az élénk árnyalat Páciensünknek!

Blaskóné Irénke

“Kedves Klárika! Köszönöm a kedvességet, szakértelmet, a törődést. Számomra felbecsülhetetlen, hogy egy szemüvegben mindent láthatok, nem kell cserélgetnem a szemüvegeket. Amióta te készíted a prémiumkategóriás szemüvegeimet, nem kell félnem, hogy összekarcolódik. Köszönöm!”

elegedett-paciensek
elegedett-paciensek

Menus Zsófi

Kedves Klári,
Amikor beléptem a csodás szalonba, már akkor tudtam, hogy jó helyen vagyok. Az első kézfogás után pedig azt is azonnal éreztem, hogy végre jó kezekben vagyok: gondos, odafigyelő, lelkiismeretes szakmai kézben. Ennek bizonyítéka a csodás két új szemüvegem, amivel immár mindent élesen látok, beleértve az új megjelenésemet is, amiért szintén nagyon hálás vagyok! Köszönöm!
Szeretettel: Menus Zsófi

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!