1024 Budapest, Retek u. 33-35.

Transitions fényre sötétedő szemüveglencse

A Transitions fényre sötétedő technológiának köszönhetően szemüveglencséje automatikusan alkalmazkodik a változó fényviszonyokhoz, miközben védelmet nyújt az UV sugarak és a káros ibolya-kék fény ellen beltérben és kültéren egyaránt.

Transitions fényre sötétedő szemüveglencsék

Ötvözze szemüvegét light intelligent technológiával, ami védelmet nyújt Önnek beltérben és kültéren is. Transitions Gen8 szemüveglencsék folyamatosan alkalmazkodnak a fényviszonyokhoz. A valódi molekuláris áttörést képviselő, egyedülálló 8 alkotórészből álló elegyének köszönhetően több molekula több fényt nyel el, amelynek eredményeképp a lencsék valós körülmények között jobban reagálnak.

Milyen gyorsan sötétedik be és világosodik ki a Transitions szemüveglencse?

A természetes napfény UV sugárzására rögtön megindul a lencse besötétedése, így néhány másodperc elteltével, már élvezheti is a sötét szemüveglencse előnyeit. Amilyen gyorsan aktiválódik a sötétedési folyamat, olyan gyorsan indul be a kivilágosodás is. Az UV sugárzás megszűnésével a lencse azonnal világosodni kezd.

Milyen színben érhetőek el a Transitions lencsék?

A Transitions szemüveglencsék 7 divatos színben érhetőek el, így egyedi stílusához igazíthatja a szemüvege megjelenését. A letisztult barna, a klasszikus szürke és az extravagáns zöld szín mellett, a Transitions egyedi ÚJDONSÁGA a STYLE COLORS szemüveglencsék, amelyek 4 fiatalos, trendi árnyalatot foglalnak magukba. A mély zöld SMARAGD színt, az izgalmas kék ZAFÍRT, a merész liláskékben tündöklő AMETISZT színt, valamint a régi időket megidéző BOROSTYÁNT.

Szeretettel várjuk optikánkban!

IDŐPONT FOGLALÁSHOZ
KATTINTSON IDE!